Loading...

Decent
21 év a cd-dvd gyártásban


Decent
950.000 legyártott dvd


Decent
1.625.000 legyártott cd


21

év a cd-dvd gyártásban

1.5

Milló legyártott cd

950.000

legyártott dvd

Termékek

CSOMAGOLÓANYAGOK

Cégünk a teljes kiszolgálás híve. Partnereink kényelmét szolgálandó széleskörű csomagolóanyag kínálatot tudunk felsorakoztatni.

Alap csomagolóanyagok

 

Normál CD box – 10 milliméteres gerincvastagságú, a lemeztálca lehet áttetsző, fekete vagy fehér. A box méretei: 142×124×10

A bele illő borító méreteit itt találja »

Slim CD box – 7 milliméteres gerincvastagságú, a lemeztálca lehet áttetsző. A box méretei: 142×124×7

A bele illő borító méreteit itt találja »

Ultraslim CD box – 5,2 milliméteres gerincvastagságú, a lemeztálca lehet áttetsző vagy fekete. A box méretei: 142×124×5,2

A bele illő borító méreteit itt találja »

Ablakos papírtasak – egy egyszerű megoldás a csomagoláshoz, védi lemezeit és akár könyvmellékletként is beragasztható. A tasak méretei: 125×126

Egyedi, nyomdai csomagoló anyagok:

Digipack – egyedi mutatós csomagolási mód. A lemez egy 137×124×4-es műanyag tálcán rögzíthető, mely lehet fekete, fehér vagy éppen áttetsző. Ez az alap méret, az ehhez kapcsolódó kivitelezés módja az Ön fantáziájára van bízva.

Karton tasak – egy egyszerű de mindenképp egyedi megoldás a csomagoláshoz, védi lemezeit és akár könyvmellékletként is beragasztható. A tasak alap méretei megegyeznek az ablakos papírtasak méreteivel, viszont egyedi nyomdai kivitelezésre ad lehetőséget.

A digipack és a karton tasak további lehetőségei, hogy a különböző “kiegészítő” részeit (a ráhajtható felületeket) speciális stancforma segítségével kivágott mintázattal is elláthatja, mely beépül a grafikai elemekbe.

A digipack és a karton tasak kombinálható, vagyis a digipack kialakítható oly módon, hogy egyik füle tasakként használható.

KIEGÉSZÍTÓK, EGYÉB TERMÉKEK

Csomagoláson túl cégünk egyedi kiegészítők tárházát is felsorakoztatja, hozzájárulva az igényes, tetszetős kiadvány elkészítéséhez, mint már említettük csak, a fantázia szab határt a lehetőségeknek. Lemezeit csomagolja, lássa el egyedi borítóval és gyártasson hozzá füzeteket, betétlapokat, plakátot, matricát, melyet szerves részeként a külső csomagolásnak helyezhet el a kiadványban.

Elkészült és normál box-ba csomagolt kiadványait, egyedi kézzel készített, faragott, fa kazettába ajándékozhatja kiemelt ügyfeleinek.

A Decent Market Kft. partnereinek igénye szerint céges levélpapírok, névjegykártyák, nyomtatványok (akár egyedi sorszámmal ellátva), füzetek, könyvkiadványok kivitelezését is vállalja.

Ha van konkrét elképzelése, de nincs grafikusa, szerzünk Önnek egyet.