Loading...

Decent
21 év a cd-dvd gyártásban


Decent
950.000 legyártott dvd


Decent
1.625.000 legyártott cd


21

év a cd-dvd gyártásban

1.5

Milló legyártott cd

950.000

legyártott dvd

Szolgáltatások

Cégünk digitális és analóg adathordozók gyártásával és sokszorosításával foglalkozik. A legkorszerűbb technológiával készülő DVD, CD és bakelit lemezek, mágnesszalagos kazetták és speciális optikai adathordozók gyártását rövid határidővel, kiváló minőségben, akár néhány százas példányszámmal is vállaljuk, természetesen a hozzá tartozó nyomdai kivitelezéssel együtt.

Elsősorban gyártott CD és DVD lemezek, írható CD és DVD lemezek, valamint névjegykártya CD és forma CD sokszorosításával, a lemezek felületének minőségi nyomtatásával, mindezen termékek csomagolásával és minden egyéb ide kapcsolódó nyomdai tevékenységgel foglalkozunk. Ugyanakkor egyedi kívánság esetén teljes körű nyomdai szolgáltatással – könyvek, jegyzetek, plakátok, matricák, nyomtatványok – állunk szíves rendelkezésükre.

Az irányítással és a gyártással tapasztalt, profi csapat foglalkozik. Munkatársaink tíz éve dolgoznak a szakmában. Partnereinknek megbízható, minőségi és nem utolsósorban megfizethető és kedvező alternatívát kívánunk nyújtani.

Több gyárral van kapcsolatunk Magyarországon és az Európai Unió országaiban is. A megrendelő igényeit figyelembe véve választjuk ki a számára legmegfelelőbb gyárat, ezért áraink általában személyre szabottak. A gyártási technológiák minden esetben garantáltan megfelelnek a mindenkori Európai Uniós és egyéb nemzetközi szabványoknak, a XXI. század követelményeinek.

Az elmúlt években számos megrendelést kaptunk, partnereink köre egyre bővül, de mégsem erre vagyunk a legbüszkébbek, hanem arra, hogy megrendelőink mindig elégedetten távoztak, és visszajárnak hozzánk.

Megrendelőink között találhatók informatikai cégek, zenei kiadók, könyvkiadók, önálló zenekarok az ország minden területéről.

Reméljük, ismertetőnk felkeltette érdeklődését, várjuk megtisztelő megkeresését:

Kovács Tünde
Ügyvezető